Bemutatkozás

 

Schmitzhofer Erzsébet vagyok, kineziológus. Az Aura Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központban egészségügyi és természetgyógyászati képzésben vettem részt Béky László vezetésével, a professzionális kineziológiai tanulmányaimat az Európa Akadémián végeztem dr. Varju Márta szárnyai alatt. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) természetgyógyászati, egészségügyi modulból és kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel, így államilag elismert kineziológus képesítéssel rendelkezem.

A kineziológiával egy megoldhatatlannak tűnő családi krízishelyzetben találkoztam, amely meghatározó élmény volt számomra, megerősítette és növelte érdeklődésemet a segítői tevékenység iránt. Jelenleg Budapesten a Van Egy Hely Spiritualitás Életenergia Központban segítek felnőtt és gyermek kineziológusként, theta-healing konzulensként, fejlesztő mozgásterapeutaként, OH instruktorként.

Nagyon fontosnak tartom szakmai fejlődésem, ezért folyamatosan képzem magam. Rendszeresen járok tanfolyamokra, szemináriumokra, szakmai előadásokra. Minden megszerzett ismeretemet a kineziológiai munkámba integrálom.
A megszerzett tudásom birtokában hatékony segítséget nyújtok a hozzám forduló gyermekeknek, felnőtteknek abban, hogy ki tudjanak teljesedni életük minden területén és felszabaduljanak azok közül az érzelmi, mentális, anyagi vagy egyéb gátak közül, amelyek most fogva tartják őket.

Minden nap örömmel tölt el, hogy részese lehetek, és láthatom ahogy emberek szabadulnak meg érzelmi terheiktől, megint önmagukra találnak, képesek lesznek új döntéseket, szabad választásokat hozni, fejlődni életük olyan területein is, ahol ennek korábban esélyét sem látták.

Szeretettel várok mindenkit!

Tanulmányaim:

REIKI Mester-tanár
Egészségügy és természetgyógyászat
ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet) egészségügyi és természetgyógyászati vizsga
Kineziológia
ONE BRIAN
Gyermek kineziológia
TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia)
ETI szakmai kineziológia vizsga
Bach, DEVA, MAUI virágterápia
Brain Gym
Theta-Healing konzulens
Komplex Mozgásterápia
OH Instruktor
Parapszichológus

TELEFON:

+36 30 983 6980

 

Schmitzhofer Erzsébet
kineziológus

 

Telefon: +36 30 983 6980


e-mail: info@szabaduljfel.hu


Web: www.szabaduljfel.hu

 

Közösségi oldalak