Ismét Tradicionális REIKI tanfolyam indul, kezdőtől a Mester-tanár fokozatig

A Reiki azaz egyetemes életenergia, osztatlan és polarizálatlan ősenergia, mely a test-lélek-szellem teljességében hat, egészséget, harmóniát teremtve bennünk. Hatását mindig a betegség eredendő okára fejti ki, és nem a tünetek ellen hadakozik. Ha helyreáll az egyensúly, az ok megszűnik, és vele együtt a testi szinten megnyilvánuló tünetek is elmúlnak.

Segít megélni a nehéz élethelyzeteket, oldja a stresszt, a szorongást, a depressziót. Hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését.

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

A tradicionális reiki elsajátítása fontos kezdő lépés a fizikai-lelki egészséged megtartásában, javításában, a belső harmónia megteremtésében.  Egy hatékony eszközt kapsz a kezedbe a különféle eredetű állapotváltozások kezelésére, megelőzésére és a gyógyulási folyamat felgyorsítására és támogatására. Pozitív irányba változik az életminőséged, az emberi kapcsolataid, a látásmódod.

A reiki terápia minden esetben hatékony és mellékhatásoktól mentes megoldás, mely világnézettől, hitrendszertől függetlenül működik!

Amennyiben a reiki az életmódoddá válik, szellemi és fizikai oldalról is páratlan segítség lesz tudatosságod növeléséhez, önmagad megismeréséhez, az egészséged megteremtéséhez és fenntartásához.

Élethosszig képes leszel a reiki energia csatornázására, áramoltatására. A személyesen végzett behangolás, japánul Reiju, mind a négy képzési szinten a tanfolyam része, mely aktiválja és jelentősen felerősíti a gyógyító erőd, mely képesség életed végéig tart.

Reiki I.

A tanfolyamon a tanuló részletesen megismeri a Reiki történetét, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjait. Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes univerzális energiára. A beavatáson keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek. Élethosszig képes leszel a reiki energia csatornázására, áramoltatására.

Csoportlétszám: min: 2 fő, max: 6 (8) fő

 

Reiki II.

A Reiki második fokozatával a Reiki energia intenzívebbé válik a kezelések során. Az avatás által tovább emelkedik a tanuló saját rezgésszáma és energiaszintje. 
Megismerkedik a második Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával, így a Reiki használatának teljesen új, speciális lehetőségei nyílnak meg előtte. Lehetővé válik többek között lelki vagy mentális eredetű, pszichoszomatikus problémák kezelése, illetve a távkezelés.

Előfeltétele: Reiki I. tanfolyam elvégzése

Csoportlétszám: min: 2 fő, max: 6 (8) fő

 

Reiki Mester

Ez a tanfolyam meghatározó lépés a magasabb önismereti út felé. Újabb japán kezelési technikák kerülnek elsajátításra a gyakorlatban speciális esetekre, hétköznapi problémákra: lázcsillapítás, méregtelenítés, fájdalomcsillapítás, alvási nehézség, stressz oldás, magas vérnyomás, emésztési problémák, megfázás stb. A mesterszimbólumon kívül új szimbólum segítségével megtanuljuk, hogyan oldjuk múltbéli problémáinkat a gyakorlatban. Az újabb behangolás (reiju) hatására sokszorosan megemelkedik a tanuló rezgésszáma és energiaszintje, emellett a Reiki energia intenzitása is sokszorosára nő. A Reiki mesteri szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához és annak lehetőségeihez.

Előfeltétele: Reiki I. és II. tanfolyam elvégzése

Csoportlétszám: min: 2 fő, max: 6 fő.

 

Reiki Tanár

A tanfolyamon elsajátításra kerül, hogy hogyan végezze a reiki behangolás szertartását, valamint részletes tájékoztatás kap arról, hogyan tartsa a szemináriumokat, meditációkat a Tradicionális Usui Reiki követelményeinek megfelelően. Lehetősége lesz a korábbi Reiki fokozatok tananyagának alapos átismétlésére, emellett oktatási technikák elsajátítására, begyakorlására.

Sikeres vizsgát követően a Reiki mester megkapja a lehetőséget és jogosult lesz a Reiki I. és II. szint, valamint a Mester-tanárkurzus oktatására, illetve a beavatási szertartások elvégzésére.

Megkapják a tanári munkájukhoz szükséges eszközöket. Későbbi munkájukban folyamatos támogatást biztosítok.

Előfeltétel: Reiki mesteri beavatás

Csoportlétszám: max: 6 fő

 

Időpont, helyszín:

2019. március 30. szombat 9:00 -16:00-ig

Budapest, VII. kerület. Wesselényi u. 17. Erőművház

Jelentkezés:

Az alacsony csoportlétszámra való tekintettel a jelentkezési sorrendben fogadom a tanítványokat.

A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy pár nap alatt betelik a létszám.

Ne maradj le, írj vagy hívj most!

Mindenkit várok sok szeretettel!

Schmitzhofer Erzsébet

gyermek-és felnőtt kineziológus

reiki mester-tanár

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06 30 983 6980

Reiki tanfolyam árak:

kezdő: 15000 Ft

haladó: 25 000 Ft

felsőfokú: 50 000 Ft

tanári: 80 000 Ft

TELEFON:

+36 30 983 6980

 

Schmitzhofer Erzsébet
kineziológus

 

Telefon: +36 30 983 6980


e-mail: info@szabaduljfel.hu


Web: www.szabaduljfel.hu

 

Közösségi oldalak