REIKI

 

A REIKI japán összetett szó. A REI jelentése univerzális, egyetemes, a KI pedig energia, életerő. A REIKI tehát egyetemes életenergia, mely az emberre holisztikusan, a test-lélek-szellem egységében hat.

reikiUsui Mikao 1914-ben a Kurama-hegy szentélyében történt megvilágosodása során kapta ezt az energia közvetítési módot, amelyet USUI REIKI RYOHO-nak, azaz az Univerzális Életenergia USUI-féle Természetes Gyógyító Módszerének nevezünk.

A Reiki osztatlan és polarizálatlan ősenergia, mely a test-lélek-szellem teljességében hat, egészséget, harmóniát teremtve bennünk minden szinten. Hatását mindig a betegség eredendő okárafejti ki, és nem a tünetek ellen hadakozik. Ha helyreáll az egyensúly, az ok megszűnik, és vele együtt a testi szinten megnyilvánuló tünetek is elmúlnak.

Segít megélni a nehéz élethelyzeteket, oldja a stresszt, a szorongást, a depressziót. Hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését.

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

 

TELEFON:

+36 30 983 6980

 

Schmitzhofer Erzsébet
kineziológus

 

Telefon: +36 30 983 6980


e-mail: info@szabaduljfel.hu


Web: www.szabaduljfel.hu

 

Közösségi oldalak