PÁRKAPCSOLATI ANALÍZIS EGY KICSIT MÁSKÉNT


Abban a kapcsolatban élsz, amelyre mindig is vágytál? Vagy nincs, de szeretnéd a tökéleteset? Féltékeny vagy? Tipikus párkapcsolati játszmák töltik ki a mindennapjaidat? Birtoklási vágy gyötör, esetleg téged birtokolnak?
Ha harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz. amely az egymás iránti szeretetre, tiszteletre és bizalomra épül, akkor tarts velünk!
Most párkapcsolati prognózissal, melyet ajándékba kapsz hiteles forrásból.
A program limitált létszámú az egyéni konzultációk miatt.
Hallottál már az OH-kártyáról?
images7Az OH-kártya egy kanadai festő és egy német pszichoterapeuta közös munkájával létrehozott, projektív, önismereti, terápiás kártya, amely hatásos módon segíti használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. A kártyák segítségével egy belső utazásra indulunk, ahol rátalálunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt vagy elfojtott érzelmeinkre és ezek megoldásaira. Használata során saját erőforrásaiddal, emlékeiddel, gondolataiddal, problémáiddal dolgozol. Az OH – kártya nem más, mint egy fantasztikus utazás a tudattalanba, önmagunk megismeréséért és fejlesztéséért. Ez a humánpszichológiai módszer nagyon színesen, izgalmasan segít közelebb kerülni önmagadhoz, azokhoz a benned lévő válaszokhoz, amik még hiányoznak a már magadnak feltett kérdéseid mellé.


Ha elég bátornak érzed magad ahhoz, hogy szembenézz párkapcsolati problémáiddal, ha érdekel a megoldás, akkor gyere velem egy lélekfeltáró utazásra.


Most párkapcsolati prognózissal, melyet ajándékba kapsz hiteles forrásból.
Vendégünk lesz Balogh Lajos Neo diplomás parapszichológus, asztrológus, mester jós, párkapcsolati specialista, akitől egyéni konzultációt kapsz az általad kiválasztott kapcsolatról.
A program limitált létszámú az egyéni konzultációk miatt.
Csak az első 12 jelentkezőt tudom fogadni! Ne maradj le, hívj most! 06 30 983 6980
Schmitzhofer Erzsébet kineziológus, OH-kártya instruktor


időpont: 2018. február 10. szombat 14:00-18:00 óráig
részvételi díj: 15000ft/fő
helyszín: Budapest, Rökk Szilárd u. 11. fsz. udvar; kapukód:11

Ha boldog párkapcsolatra vágysz.
Ha szívesen tanulsz mások megtapasztalásaiból.
Ha bátor vagy ahhoz, hogy szembenézz önmagaddal.
Ha készen állsz a változásra.
Ha szeretnél fejlődni.
Gyere velem egy izgalmas lélekfeltáró utazásra!
Várunk sok szeretettel!
Ne feledd: csak az első 12 jelentkezőt tudom fogadni!
Ne maradj le, hívj vagy írj most! 06 30 983 6980; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TELEFON:

+36 30 983 6980

 

Schmitzhofer Erzsébet
kineziológus

 

Telefon: +36 30 983 6980


e-mail: info@szabaduljfel.hu


Web: www.szabaduljfel.hu

 

Közösségi oldalak