Már 9 éve voltunk házasok és még nem volt gyermekünk. Mindketten egészségesek vagyunk. Az orvostudomány minden szegmensét bejártuk, de mind hiába. Már lemondtunk a saját babáról, amikor egy családi barát ajánlotta Erzsébetet. Gondoltam, nincs vesztenivalónk. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy találkoztunk. Ma egy csodás kisfiú édesanyja vagyok, mindez Erzsébet odaadó munkájának, karizmatikus egyéniségének eredménye. Ő akkor is kitartásra ösztönzött, amikor én már mindent veszni hagytam volna. Köszönöm!

M.Ildikó és Balázs

 

Ami a kineziológiát illeti, a szkepticizmus az én váram. Racionalizmusomnál csak önbizalmam és a magamba vetett hitem volt kisebb.
Fordult a kocka.
Ma magabiztos, határozott személyiség vagyok, a szkepticizmusom pedig lényegesen alábbhagyott. Sikeres embernek tartom magam és ezért örök hála!

T. Gábor

 

Váltani szerettem volna, munkát, párt és országot. De valami visszatartott. Féltem az ismeretlentől, nem akartam megsebezni a másikat. Négy alkalommal voltam Erzsébetnél, amikor óriási változások álltak be az életemben. Fantasztikus munkát kaptam, amely országhatárokon ível át, és a kedves is megértette, hogy már nincs dolgunk egymással. Köszönet mindenért!

K. Zsófi

 

Mi is az a kineziológia? Fogalmam sem volt róla! Ma már tudom: egy csoda, ami helyrehozta az életemet. Köszönöm az oldásokat, a kedves szavakat és a hozzám való végtelen türelmet!

M. Károly

 

Mióta megszületett gyermekünk furcsán kezdtem viselkedni. Gondoltam talán depresszió ezért felkerestem egy pszichológust, ő is csak a vállát húzogatta. A családom aggódott, én pedig nem tudtam mi történik velem. Teljesen véletlenül választottam Erzsébetet mikor felmerült, hogy a kineziológia talán a segítségemre lehet. Kiderült, hogy un. generációs mintákat hordozok a családom révén. Sikerült letennem ezeket, és ma újra az a nő vagyok, akibe a párom beleszeretett, csodás anya és csodás feleség. Köszönöm a családomnak a kitartást és Erzsébetnek a sok munkát és törődést.

S. Emese

 

Édesanyám halála oly módon letaglózott, hogy sem dolgozni, sem enni, a végén már felkelni sem volt kedvem. Néhány hónapi kemény nyugtatózás után jutottam el a kineziológiához. Lejöttem a gyógyszerekről, újra elkezdtem dolgozni, helytállok a családomban is. Magabiztosnak, erősnek érzem magam, úgy érzem kaptam még egy esélyt, köszönöm!

B. Natália

 

Önbizalom, magabiztosság, harmónia, önmagamba vetett hit. Ezt jelenti számomra a kineziológia. Köszönök mindent!

R. Tamás

 

Hosszú utat tettem meg ahhoz, hogy megismerjem saját magamat, képességeimet, erősségeimet, gyengeségeimet és határaimat. Ma is visszajárok Erzsébethez, mert néha kell, hogy valakivel megosszam a nehéz pillanatokat, mivel azt is megtanultam, hogy ne a szeretteimet terheljem a saját magam okozta dolgaimért. Hiszen minden történésemnek én vagyok az oka. Ismét ép és egész vagyok, és újra kerek a világ! Köszönöm!

D. Fanny

 

Hat éves kisfiam nehezen illeszkedett be az iskolába, nem tudott megülni a fenekén, elkalandozott a figyelme, nem tartott lépést a többiekkel. Az mondták hyperaktív, dislexiás, kezelhetetlen stb. Megijedtem! Az iskolapszichológus ajánlotta a kineziológiát. Erzsébetnél nem csak kineziológiai oldásokat kapott gyermekem, hanem a komplex mozgásterápia gyakorlatait is. 8 hónapig gyakoroltuk a feladatokat minden nap, nem volt megeröltető, hiszen a begyakorlást követően csak néhány percet vett igénybe reggelenként. Az év végi bizonyítvány, bár osztályzatok nélküli, mégis példás eredményt mutat:), szemünk fényének nincs gondja a figyelem fenntartásával sem, és már barátai is vannak, nyugodt. Nagyon-nagyon hálás vagyok!

                                                                                                                                               Fné. Zsófia és Áron

 

Tudtam, hogy tennem kell valamit, magamért. Az pszichiáter/pszichológus szóba sem jöhetett, mert ebben nem hiszek.

Feszült állapotomban ellazulni, beleengedni magam egy oldásba, kiadni érzelmeimet/önmagamat, ez sem ment. Szembenézni a problémával, rálátni arra, hogy egyáltalán mi a baj, erre sem voltam hajlandó. Szenvedtem. Erzsébethez baráti segítséggel jutottam el. Ő azt mondta próbáljuk ki az OH kártyát. Felismerni a problémát, szembenézni saját magammal, megtalálni a megoldást, fantasztikus belső utazás volt. Új ember vagyok, köszönöm!

                                                                                                                                                              P. Róbert

 

 

TELEFON:

+36 30 983 6980

 

Schmitzhofer Erzsébet
kineziológus

 

Telefon: +36 30 983 6980


e-mail: info@szabaduljfel.hu


Web: www.szabaduljfel.hu

 

Közösségi oldalak